Blog

Music

  |   Services   |   No comment

Στη MADinMedia παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες μουσικής προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας, δημιουργώντας τα κατάλληλα custom εταιρικά μουσικά ραδιόφωνα, σύμφωνα με το look and feel του brand ή της επιχείρησης και το προφίλ του Κοινού σας. Ενισχύουμε τη στοχευμένη επικοινωνία με τους καταναλωτές σας και τις αυθόρμητες αγορές (impulse buying), ενώ μειώνουμε την αίσθηση του χρόνου αναμονής και αυξάνουμε το μέσο χρόνο παραμονής του καταναλωτή μέσα στην επιχείρηση. Σας βοηθάμε, λοιπόν, να κατανοήσετε το κοινό σας καλύτερα και βάσει αυτού να δημιουργήσετε ένα ιδανικό μουσικό περιβάλλον στο οποίο οι καταναλωτές αισθάνονται άνετοι, χαλαροί και ευδιάθετοι στο να καταναλώσουν περισσότερο χρόνο και να επενδύσουν περισσότερο χρήμα στην επιχείρησή σας.

 


Copyright Music
Μέσω της υπηρεσίας MADmelody σχεδιάζουμε το κατάλληλο για εσάς μουσικό περιβάλλον, αναπτύσσοντας το δικό σας θεματικό μουσικό ραδιόφωνο.Με τις πιο εκλεκτικές μουσικές επιλογές, την άριστη ποιότητα ήχου, τους καλύτερους μουσικούς παραγωγούς, καλύπτουμε και τις πιο απαιτητικές ανάγκες. Με έναν απλό και εύκολο τρόπο μπορούμε να φέρουμε στο χώρο σας την ελληνική και διεθνή μουσική σκηνή, επιλέγοντας μουσική απ’ όλο τον κόσμο, απ’ όλα τα είδη και παρέχοντας τα πληρέστερα μηνιαία μουσικά updates. Οι μεγαλύτερες επιτυχίες, οι καλύτερες διασκευές και όλες οι νέες μουσικές τάσεις, εκτελέσεις και εξελίξεις με προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας πρόγραμμα υλοποίησης και διαχείρισης που επιτρέπει custom ημερήσιο προγραμματισμό σε music playlists αλλά και ηχητικές ανακοινώσεις.


Allinclusive Copyright Music
Η Μουσική με λυμένο το θέμα καταβολής πνευματικών δικαιωμάτων σε Οργανισμούς Συλλογικής Διαχείρισης γίνεται πραγματικότητα με την υπηρεσία mymelody.gr! Διαθέτουμε ρεπερτόριο δημιουργών-καλλιτεχνών έχοντας εξασφαλίσει προς τους επιχειρηματίες και τις επιχειρήσεις μια λύση που τους δίνει την δυνατότητα χρήσης ρεπερτορίου χωρίς την ανάγκη καταβολής επιπλέον χρηματικών ποσών για πνευματικά δικαιώματα προς τρίτους. Παράλληλα, δίνουμε τη δυνατότητα στον επιχειρηματία να προσφέρει μία μοναδική εμπειρία στους καταναλωτές του, να διασκεδάσει με όλα τα είδη της μουσικής, από Classic Jazz και Funky Soul έως Ελληνικά παραδοσιακά και ρεμπέτικα, πάντα σύμφωνα με το προφίλ της επιχείρησης, αλλά και το κοινό ενδιαφέροντός της.


Ηχητικά Μηνύματα
Στη MADinMedia παρέχουμε ολοκληρωμένη υπηρεσία παραγωγής radio/audio spots και jingles. Παράγουμε ραδιοφωνικά και in-store audio διαφημιστικά σποτ, ξεκινώντας από το copy, προχωρώντας στην εκφώνηση, στο μιξάζ και στη μουσική επιμέλεια. Διαθέτουμε in-house studio ηχογράφησης και εξειδικευμένη ομάδα από εκφωνητές, κειμενογράφους, ηχολήπτες και μουσικούς παραγωγούς και αυτό μας δίνει την ευελιξία να ανταπεξέλθουμε γρήγορα και άμεσα. Τα ηχητικά σποτ εύκολα εντάσσονται στο μουσικό σας ραδιόφωνο, στη συχνότητα που επιθυμείτε βάσει των αναγκών της καμπάνιας.


Music Branding
Το music branding αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της in-store εμπειρίας και ένα σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για τα brands και τις επιχειρήσεις. Η μουσική «χτίζει» την αξία του brand και τη σχέση του με τον καταναλωτή, διότι ο καταναλωτής σκέφτεται και πράττει σύμφωνα με τη σωστή επιλογή της μουσικής, η οποία είναι πολύ σημαντικό να ταιριάζει στο προφίλ του brand. Παράγοντες όπως η έλλειψη της μουσικής, το λάθος volume της μουσικής και η μη σωστή επιλογή της μουσικής παίζουν αρνητικό ρόλο στην ταύτιση του καταναλωτή με το brand. Στη MADinMedia εξειδικευόμαστε στην ανάπτυξη in-store custom μουσικών online ραδιοφώνων με δυνατότητα προβολής τους και στο internet για πιο ολοκληρωμένη επικοινωνία! Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε ολοκληρωμένες εφαρμογές audio επικοινωνίας με τον καταναλωτή σας, με στόχο την ενίσχυση της εμπειρίας του και την αύξηση της πώλησης, είτε βρίσκεται εντός της επιχείρησης, είτε στον προσωπικό του χώρο. Δημιουργούμε custom playlists σύμφωνα με το προφίλ του brand, ενώ παράλληλα αναπτύσσουμε audio πλατφόρμα επικοινωνίας με τη χρήση in-store mini audio εκπομπών. Στόχος είναι η προώθηση της hard-sell επικοινωνίας (προσφορές) και η ανάπτυξη soft-sell στρατηγικής, με tips και προτάσεις προς τον καταναλωτή, για πιο στοχευμένες αγορές. Η ένταξη των mini εκπομπών στο βασικό playlist μπορεί να έχει ορισμένη συχνότητα ανάλογα το μέσο χρόνο παραμονής του επισκέπτη στο κατάστημα.


Ηχητικός Εξοπλισμός
Στα πλαίσια των ολοκληρωμένων λύσεων που προσφέρουμε, το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό μας αναλαμβάνει την οπτικοακουστική μελέτη του χώρου σας και προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση, τόσο λειτουργικά όσο και οικονομικά, με βάση τις ανάγκες κάθε χώρου, σε:
⦁ Monitor και TV σε όλα τα μεγέθη
⦁ Multichannel – Stereo – Amplifiers
⦁ Εντοιχισμένα ηχεία οροφής και συμβατικά
⦁ Ειδικό εξοπλισμό διαμόρφωσης ήχου και εικόνας ανά περίπτωση
⦁ Εξειδικευμένους Media Players για διαχείριση και αναπαραγωγή audio & visual περιεχομένου